Neem ook een gratis abonnement op De Week In Tweets

DEEL
20 maart 2018

Neem ook een gratis abonnement op De Week In Tweets

Al bijna 5 jaar presenteer (en duid) ik elke woensdagmiddag de beste en grappigste (re)tweets in ‘De Week in Tweets’

 

Op 26 maart 2014 maakte ik de eerste aflevering van De Week in Tweets voor Oneworld. In de vier jaar daarna volgden ruim 190 edities, je kunt ze hier nog allemaal bekijken.

Op 1 april 2018 stopte OneWorld met alle blogs, maar op veler verzoek heb ik een doorstart van De Week in Tweets gemaakt. Ik presenteer mijn wekelijkse selectie van tweets nu in een nieuwsbrief, en het aantal abonnees is sinds die herstart elke week gegroeid.

Maar er kunnen nog veel meer ‘leden’ bij, dus meld je ook aan. Of scroll eens door een paar edities heen.

Je kunt je HIER abonneren, en ook alle edities terugkijken.