Griekenland, de euro en Europa

DEEL
22 juni 2015

Griekenland, de euro en Europa

Samen met Hella Hueck (RTL) heb ik een uitgebreide column gemaakt over Griekenland en Europa. En voor OneWorld maakte ik daar drie weken achter elkaar een twitterblog over

 

Voor een nieuwe longread in onze serie over de Economie van Overmorgen hebben we momenteel geen tijd, maar we willen toch een bijdrage leveren aan de discussie over Griekenland en de toekomst van de euro en Europa. Dat is deze uitgebreide column geworden, eigenlijk een “shortread”.

Voor Oneworld maak ik elke week een selectie uit mijn tweets, die met toelichting in een blog verschijnen. Nummer #63 is voor het eerst een special, met 16 becommentarieerde tweets over Griekenland en de toekomst van de Euro en Europa.

GREXIT? Ook nummer #64 van mijn weekoverzicht in tweets voor OneWorld gaat volledig over Griekenland. Uit mijn 347 tweets in de week van 1-8 juli, een nieuw record, de 16 die je niet mag missen.

AKKOORD? In nummer #65 van mijn week in tweets bij One World vind je de 20 beste tweets met toelichting over het akkoord tussen Griekenland en de Eurogroep.

GEVOLGEN! In nummer #66 van mijn weekblog in tweets bij One World zitten 20 becommentarieerde tweets die vooral gaan over de gevolgen van de Griekse deal voor de toekomst van Europa en de euro.